Téma: Muškárenie na Dunaji
Domov › Diskusné Fóra › Muškárske revíry – zväzové, miestne, súkromné › Muškárenie na Dunaji
- This topic has 3 odpovede, 2 hlasy, and was last updated pred 4 years, 3 months by Samael.
-
AutorPríspevky
-
19. apríla 2020 o 20:21 #1632ceskieKeymaster
Diskusia o našej najväčšej rieke – muškárske techniky, muchy, tipy na zaujímavé miesta…
8. júna 2020 o 10:30 #1873ajkoÚčastník (Participant)Úprimne, kto by prezradil svoje miesta 🙂 Áno, sú miesta, kde je veľká pravdepodobnosť, že tam ryby sú, sem-tam niečo zaloví, niečo vytušíš podľa brehu a podobne. Ryby sú vlastne všade. Ale poznám jedno miesto, kde sa mi bolene a jalce 50+ premávajú 2 metre od brehu a vidím ich ako v akvárku. A čo som prekvapený, rybár tam nikdy ani nezablúdil, sú tam iba chodníčky, ktoré som vyšlapal ja 🙂
8. júna 2020 o 10:41 #1874SamaelÚčastník (Participant)Ahoj, ja by som pripadne prezradil na vymenu 🙂
10. júna 2020 o 8:35 #1880SamaelÚčastník (Participant)Vidim, ze tu nepribudla ziadna reakcia, tak iba upresnim, ze s tymi miestami na vymenu som to myslel tak, ze ak ma niekto vezme na MD alebo D na nejake zaujimave muesto, tak sa budem podobne revanzovat z miest, ktore som nasiel a vyskusal sam.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.