Téma: Kaprove vody juzne slovensko
Domov › Diskusné Fóra › Muškárske revíry – zväzové, miestne, súkromné › Kaprove vody juzne slovensko
- Toto téma obsahuje 0 odpovedí, 1 hlas, a bola naposledny upravená pred 3 týždňami, 5 dňami od
Kenai.
-
AutorPríspevky
-
28. mája 2025 o 19:03 #13890
Kenai
ÚčastníkZdar kolegovia, mozno polozim otazku na ktoru je jednoducha odpoved = UTFG, ale verte mi skusal som.
Po viac ako 19 rokoch nepretrziteho clenstva, uz cca 10 rokov nie som clenom SRZ. Poslednych 10 rokov som lovil vsetko mozne po sukromakoch lebo mi byrokracia SRZ liezla krkom. Vsetko ale zmenilo, ze som zacal minuly rok s muskarenim. Sukromaky tu na juznom slovensku so takmer vylucne kaprove rybniky a trapit sa na nich s musakom je aspon pre mna zatial nelahky oriesok. Nevadi mi lovit kaprovite ryby na musak, ale nechem to robit na „slepo“. Na muskareni ma najviac laka prave to vizualne hladanie ryb v cistej vode.
Na buduci rok chem urobit zmenu a chcel by som ist muskarcit niekde, kde tato technika skutocne patri. V mojom okoli tak do 100km som
vygooglil Žitnoostrovské kanály, Maly dunaj, stare koryto Dunaja ?, priesakove kanaly, mozno aj v ramennej sustave Dunaja sa nieco najde. Nebranim sa ani stojatej vode, ak je dost plytka a cista.Moja otazka znie, ktora MO SRZ ma najviac zaujimavych revirov ? Uprimne nemam chut ist do celozazoveho povolenia kvoli jednemu alebo dvom revirom. A cestovat za rybami po celom slovensku nemam cas, aby to malo zmysel. Pripadne je niekde na Juznom slovensku sukromny revir vhodny na muskarenie ?
Dakujem.
+0 hlasov -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.